Πότε αναμένεται η απόφαση για την έρευνα στον Christian Horner


Η συνάντηση του Christian Horner με τον ανεξάρτητο ερευνητή έλαβε χώρα στο Λονδίνο, χωρίς όμως ακόμη να έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του στη Red Bull.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: GETTY IMAGES/Red Bull Content Pool
  • 10/2/2024

Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό πως η Red Bull ερευνά τον επικεφαλής της RBR, Christian Horner, μετά από καταγγελίες που έγιναν από εργαζόμενο της εταιρείας.

Οι καταγγελίες φαίνεται να πρέρχονται από μία γυναίκα υπάλληλο της εταιρείας που μιλά για «πιεστική συμπεριφορά» από την πλευρά του Βρετανού.

Η ομάδα αρκέστηκε στο να αναφέρει πως έχει προσλάβει εξωτερικό δικηγόρο για να ερευνήσει το θέμα ανεξάρτητα, ενώ την Παρασκευή έλαβε χώρα κι η συνάντηση όπου ακούστηκε κι η πλευρά Horner για το ζήτημα, εντός της ομάδας, παρόντος του δικηγόρου.

Μιλώντας στην De Telegraaf, ο ίδιος τόνισε ρητά πως «αρνούμαι εντελώς αυτούς τους ισχυρισμούς.»

Τώρα προκύπτει το ερώτημα για το πώς θα κινηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα, και την απάντηση έρχεται να δώσει με ρεπορτάζ του το Sky Sports.

Όπως ήταν γνωστό από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το τέλος αυτής της συνάντησης (που φαίνεται πως κράτησε 8 ώρες) δεν θα έφερνε και την τελική ετυμηγορία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Το ενδιαφέρον είναι πως ίσως το όλο ζήτημα κρατήσει μέχρι και την έναρξη της σεζόν. Είναι πιθανό ο Horner να παραστεί κανονικά στην παρουσίαση της RB20, την Πέμπτη 15/2, αλλά και στις χειμερινές δοκιμές (21-23/2). Αν κι εφόσον αποπεμφθεί από την θέση του ή επιλέξει να παραιτηθεί, τότε η σεζόν μπορεί να ξεκινήσει με νέοηγέτη για την ομάδα. Πιθανώς αυτός να είναι ο Jonathan Wheatley, αθλητικόςδιευθυντής της RBR, και επί χρόνια συνεργάτης του Horner.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλυπτήρια για την VCARB 01 - Με αισθητική εποχής Toro Rosso (photo)

Η Red Bull θέλει τον Albon πίσω το συντομότερο δυνατό